040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/SW
|
|
SZCZ U/SW
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
044 -Kod kraju wydawcy [ , ]
|
Polska
|
100 -Hasło główne osobowe [1, ]
|
Witaszek-Samborska, Małgorzata.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Mufinki i bakaliowce, czyli o współczesnych tendencjach nominacyjnych dotyczących ciast i ciasteczek w polszczyźnie /
|
|
Małgorzata Witaszek-Samborska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Streszczenie w języku angielskim.
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
słownictwo kulinarne
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
cukiernictwo
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
słowotwórstwo
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
wyrazy obce
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
zapożyczenia
|
773 -Czasopismo źródłowe [ , ]
|
2008, T. 7, s. 191-205
|
|
Studia Językoznawcze : synchroniczne i diachroniczne aspekty badań nad polszczyzną.
|
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
|
Artykuł
|