040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
|
SZCZ U/PD
|
|
SZCZ U/PD
|
041 -Język dokumentu [0, ]
|
polski
|
044 -Kod kraju wydawcy [ , ]
|
Polska
|
100 -Hasło główne osobowe [1, ]
|
Szymborska, Dorota.
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
|
Przepisy czy bardziej przypisy do sztuki jedzenia? /
|
|
Dorota Szymborska.
|
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Recenzja książki: Pozycja smaku : jedzenie w granicach sztuki / Dorota Koczanowicz. - Warszawa, 2018.
|
500 -Uwaga ogólna [ , ]
|
Streszczenie w jęz. angielskim.
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
recenzja
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
jedzenie (czynność)
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
kultura popularna
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
kultura stołu
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
smak
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
sztuka
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
teoria sztuki
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
wrażenia
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
zwyczaje żywieniowe
|
650 -Słowa kluczowe [ , ]
|
filozofia
|
773 -Czasopismo źródłowe [ , ]
|
2019, nr 2, s. 132-136
|
|
Teksty Drugie : teoria literatury, krytyka, interpretacja.
|
856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [ , ]
|
https://rcin.org.pl/dlibra/publication/150256/edition/120926/content
|
942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]
|
Recenzja
|