BG US  START  ZAAWANSOWANE SZUKANIE  SCHOWEK
BAZA FILOLOGICZNA
Kontrast

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

SZCZ U/PD
SZCZ U/PD

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

044 -Kod kraju wydawcy [ , ]

Polska

100 -Hasło główne osobowe [1, ]

Szymborska, Dorota.

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]

Przepisy czy bardziej przypisy do sztuki jedzenia? /
Dorota Szymborska.

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

2019.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Recenzja książki: Pozycja smaku : jedzenie w granicach sztuki / Dorota Koczanowicz. - Warszawa, 2018.

500 -Uwaga ogólna [ , ]

Streszczenie w jęz. angielskim.

650 -Słowa kluczowe [ , ]

recenzja

650 -Słowa kluczowe [ , ]

jedzenie (czynność)

650 -Słowa kluczowe [ , ]

kultura popularna

650 -Słowa kluczowe [ , ]

kultura stołu

650 -Słowa kluczowe [ , ]

smak

650 -Słowa kluczowe [ , ]

sztuka

650 -Słowa kluczowe [ , ]

teoria sztuki

650 -Słowa kluczowe [ , ]

wrażenia

650 -Słowa kluczowe [ , ]

zwyczaje żywieniowe

650 -Słowa kluczowe [ , ]

filozofia

773 -Czasopismo źródłowe [ , ]

2019, nr 2, s. 132-136
Teksty Drugie : teoria literatury, krytyka, interpretacja.

856 -Lokalizacja i sposób dostępu do dokumentu elektronicznego [ , ]

https://rcin.org.pl/dlibra/publication/150256/edition/120926/content

942 -Rodzaj egzemplarza [ , ]

Recenzja

Egzemplarze